Máte ty děravý pytle?

"Dobrý den, máte ty děravý pytle...?", ptá se nás každoročně na začátku bramborářské sezony několik zákazníků. Ano, odpovídáme. Děravé pytle samozřejmě máme, hned můžeme odesílat! A dotaz už nás nerozhází, jako první rok, kdy jsme čekali, že bude následovat reklamace...

Už totiž víme, že zákazník má na mysli rašlové pytle na brambory. Je síťovaný, takže vlastně ano, je děravý. To proto, aby byl zajištěn přísun vzduchu a brambory nebo cibule měly ideální podmínky pro skladování. Nejpoužívanější jsou pytle na 25 kg, 15 kg nebo 10 kg brambor. Máme také 50 kg pytle na brambory, ale ty jsou v poslední době využívány spíše pro balení a skladování dřeva a dřevní štěpky.

Jaké jsou barvy?
Máte několik odrůd a potřebujete je od sebe odlišit? I na to jsme mysleli. V nabídce máme žluté, červené, zelené, fialové i bílé pytle, stačí si jen vybrat. 

Jak velké je balení?
Ve svazku je 100 ks pytlů, v celém balení pak 2.000 ks. Ale u nás máte možnost odběru i jakéhokoli menšího množství!

Máte i něco menšího na česnek?
Máme. Na česnek, drobnou cibuli nebo třeba na ořechy jsou ideální malé rašlové pytle na 3 kg nebo 5 kg. Opět je najdete v několika barevných variantách a s úvazkem pro snadné zavázání.

Kde můžu objednat?
Vybrat si můžete ZDE. Pokud budete potřebovat poradit, volejte na tel.: 568 845 120 nebo pište na jana@fokus-h.cz

 

pytle na brambory