Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Podporuje mojeID

NOVINKY

arr3OTEVŘENÉ BB opět v plném sortimentuVážení zákazníci, praktické nahoře otevřené BB jsou opět dostupné v plném sortimenti všech tří... arr3VÝSYPNÉ ZAŘÍZENÍ FLEDBAG v prodejiVážení zákazníci, připravili jsme pro Vás v našem e-shopu zajímavou novinku - příslušenství k Vámi... arr3PP pytle dostupné v plném sortimentu velikostíUpozorňujeme zákazníky, že PP pytle máme nyní opět v plném sortimentu obvyklých velikostí.... arr3RAŠLOVÉ PYTLEVážení zákazníci, rozšířili jsme barevnou škálu rašlových pytlů.... arr3Sledujte náš facebook!Přidejte s k našim přátelům na facebooku a sledujte nejnovější akce a události. Neustále pro vás... arr3Informační povinnostPodle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen...

ANKETA

Uvítali byste i jinou barvu BigBagu 70x70x90 cm než standardní bílou?

Ano, líbila by se mi zelená 50% Ano, líbila by se mi hnědá 12% Ne, bílá je ideální 17% Na barvě BigBagu mi nezáleží 21%

AKCE A DOPRODEJ

naše cena 619,00 Kč
skladem
naše cena 3 299,00 Kč
skladem

KONTAKTY

FOKUS-H s.r.o.
Průmyslová 159
(budova ČS ICOM)
tel: +420 568 845 120
fokus@fokus-h.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 2,90 Kč
skladem
naše cena 2,90 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti FOKUS-H s.r.o., se sídlem Průmyslová 159, Třebíč 674 01, IČ 26926211, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 46011 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů