Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Podporuje mojeID

NOVINKY

arr3STÁTNÍ SVÁTEK 28.9.2018Upozorňujeme zákazníky, že v pátek 28.9.2018 bude ZAVŘENO z důvodu státního svátku. Děkujeme za... arr3VÝSYPNÉ ZAŘÍZENÍ FLEDBAG v prodejiVážení zákazníci, připravili jsme pro Vás v našem e-shopu zajímavou novinku - příslušenství k Vámi... arr3OTEVŘENÉ BB opět v plném sortimentuVážení zákazníci, praktické nahoře otevřené BB jsou opět dostupné v plném sortimenti všech tří... arr3PP pytle dostupné v plném sortimentu velikostíUpozorňujeme zákazníky, že PP pytle máme nyní opět v plném sortimentu obvyklých velikostí.... arr3RAŠLOVÉ PYTLEVážení zákazníci, rozšířili jsme barevnou škálu rašlových pytlů.... arr3Sledujte náš facebook!Přidejte s k našim přátelům na facebooku a sledujte nejnovější akce a události. Neustále pro vás... arr3Informační povinnostPodle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen...

ANKETA

Uvítali byste i jinou barvu BigBagu 70x70x90 cm než standardní bílou?

Ano, líbila by se mi zelená 51% Ano, líbila by se mi hnědá 12% Ne, bílá je ideální 17% Na barvě BigBagu mi nezáleží 21%

AKCE A DOPRODEJ

KONTAKTY

FOKUS-H s.r.o.
Průmyslová 159
(budova ČS ICOM)
tel: +420 568 845 120
fokus@fokus-h.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 5,30 Kč
skladem
naše cena 2,90 Kč
skladem
naše cena 147,93 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů